Blic: Dete pregledano, lekari podneli tužbu protiv majke

Violeta Cvetković je tvrdila da joj dete nije pregledano u kragujevačkom Domu zdravlja, a izvor "Blica" tvrdi da je inspekcijom utvrđeno da je dete pregledano.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.10.2018.

21:06

Blic: Dete pregledano, lekari podneli tužbu protiv majke
Ilustracija: GettyImages

Neimenovani izvor "Blica" tvrdi da je inspekcijom utvrđeno da je dete pregledao dr Boban Čupić.

Pregled je, kako navodi "Blic", izvršen u vremeu od 10.13 do 10.28 časova u petak, 19. oktobra.

Portal navodi da su imali uvid u izveštaj inspekcije, koja je vanredno poslata u kragujevačku ustanovu nakon tvrdnji majke.

"Kopija medicinske dokumentacije o pregledu deteta stavljena na uvid i predata zdravstvenom inspektoru. Naloženo je i nadležnima u kragujevačkom domu zdravlja da se sprovede takozvana unutrašnja provera kvaliteta stručnog rada u vezi sa lečenjem deteta, ali da se uzmu i izjave zdravstvenih radnika", navodi izvor "Blica".

Prema rečima neimenovanog izvora, majka je posle obavljenog pregleda njenog deteta u ordinaciji dr Čupića neovlašćeno snimala lekare u Dečjem dispanzeru, istovremeno objašnjavajući "situaciju" u kameru i to potom postavila na društvene mreže.

"Tako je izazvala lavinu negativnih komentara i nanela nesagledive posledice po lični integritet i ugled lekara i njihovih porodica, ali i čitavog zdravstvenog sistema u Srbiji. Zbog uvrede časti i ugleda 'snimljeni' pedijatri iz kragujevačkog doma zdravlja, a čiji su snimci postavljeni na Fejsbuk, podneli su prijavu MUP protiv te majke", kaže izvor "Blica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: