"Kao traže izbore, a mole Boga da se ne dese"

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić rekao je da ne treba stalno ići na izbore i da oni treba da budu redovni.

Izvor: B92

Nedelja, 21.10.2018.

09:01

Foto: Thinkstock

Dodaje međutim da podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića kad kaže da ako bude potrebe da se proveri legitimitet, onda su izbori u redu.

“Ne znam da li će ili neće biti izbora, ali imate opoziciju koja kao traži izbore, a moli Boga da se ne dese… Ako neko može da iznosi stavove da treba biti izbora, to je zato što bi mu odgovaralo da ti izbori budu sutra”, rekao je Dačić za Prvu televiziju.

Dačić je u Jutarnjem programu rekao da SAD jesu promenile politiku prema dijalogu Beograda i Prištine, ali da se ne očekuje da će povući priznanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: