Ruska delegacija sa Asadom o borbi protiv terorizma

Delegacija Rusije razgovarala je u Damasku sa sirijskim predsednikom Bašarom al-Asadom o borbi protiv terorizma, saopštilo je rusko ministarstvo odbrane.

Izvor: Tanjug

Subota, 20.10.2018.

18:44

Ruska delegacija sa Asadom o borbi protiv terorizma
Foto: GettyImages

Ruska delegacija, u kojoj su bili specijalni izaslanik ruskog predsednika za Siriju Aleksandar Lavrentjev, zamenik ministra spoljnih poslova Sergej Veršinjin i zvaničnici ministarstva odbrane, posetila je Damask 19. oktobra i razgovarala sa Asadom, prenosi Tass.

Oni su, navodi se, "detaljno razmatrali čitav niz pitanja u vezi sa scenarijima koji su se odvijali u Sirijskoj Arapskoj Republici i potvrdili svoju čvrstu odlučnost da na kraju iskorene teroriste i nastave da istrajno rade u pravcu postizanja dugoročnog političkog rešenja u interesu svih Sirijaca".

Prema podacima Ujedinjenih nacija, otkako su u Siriji 11. marta izbili oružani sukobi, ubijeno je više od 220.000 ljudi, dok su miloni ljudi raseljeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: