Insajder: Vođa navijača Partizana u pritvoru

MUP je saopštio je da su S. B. (1992) i A. V. (1991) uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u tuči u beogradskom klubu u Beton hali.

Izvor: insajder.net

Petak, 19.10.2018.

19:31

Insajder: Vođa navijača Partizana u pritvoru
Foto: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Kako saznaje “Insajder”, reč je o aktuelnom vođi navijača Partizana Aleksandru Vidojeviću i Stefanu Bjelivuku.

"Oni se sumnjiče da su pretukli nekoliko ljudi i polomili inventar u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu. Osumnjičeni S. B. i A. V. su privedeni nadležnom tužiocu i njima je određen pritvor do 30 dana“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija je, povodom istog događaja, prethodno uhapsila M. H. (1993), M. Č. (1994) i P. K. (1993) koji se, takođe, sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje.

Podsetimo, prema pisanju medija, u noći između 7. i 8. oktobra grupa mladića je iznenada upala u klub “Komitet” u Beton hali, pretukla obezbeđenje i lomila stvari u lokalu.

Prema istraživanju “Insajdera”, nakon ubistva Aleksandra Stankovića i odlaska u pritvor Veljka Belivuka zbog postupka zbog sumnje da je pomagao u ubistvu, Aleksandar Vidojević preuzeo je vođstvo te grupe navijača Partizane, poznate kao Janičari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: