Uhapšena još dvojica zbog nasilništva u Beton hali

Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su S. B. (26) i A. V. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Izvor: B92

Petak, 19.10.2018.

16:21

Uhapšena još dvojica zbog nasilništva u Beton hali
Ilustracija: Freeimages.com

Oni se sumnjiče da su pretukli nekoliko ljudi i polomili inventar u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu. Policija je, povodom istog događaja, prethodno uhapsila M. H. (25), M. Č. (24) i P. K. (25) koji se, takođe, sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su sve učesnike ovog događaja i intenzivno tragaju za više osoba.

Osumnjičeni S. B. i A. V. su privedeni nadležnom tužiocu i njima je određen pritvor do 30 dana, saopštio je MUP.

Ranije su se dvojica osumnjičenih za nasilničko ponašanje u jednom klubu u Beton hali u Beogradu M. H. i P. K. na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu branila ćutanjem

Oni se sumnjiče da su pretukli nekoliko lludi i polomili inventar u klubu "Komitet" u Beton Hali u noći između 6. i 7. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: