"Pretnja vešanjem je inkriminisana, a nabijanje na kolac?"

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković “obratio” se na Tviteru republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac.

Izvor: B92

Petak, 19.10.2018.

10:15

screenshot

On je objavio snimak na kom se nalazi Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, koji svakog petka, kada se simpatizeri PSG okupljaju ispred Predsedništva i pitaju ko je ubio Olivera Ivanovića, pojavljuje sa megafonom i upućuje uvrede na njihov račun.

“Gospođo državna tužiteljko Dolovac, preporučujem Vašoj pažnji, ili je samo pretnja vešanjem inkriminisana, a kočevi su u slobodnoj upotrebi – pitam zbog drugih”, naveo je Janković.

On je potom objavio i fotografije na kojima se Spasić nalazi u društvu premijerke Ane Brnabić i predsednika Srpske Milorada Dodika.

“Deo kada nam gospodin iz visokog društva savetuje da kupimo mrtvačke sanduke za decu ne bih puštao, ipak. Srbija će sve dublje tonuti u blato dok čvrsto ne odlučimo da isprobamo kako izgleda živeti u građanskoj, pravnoj državi. Sve drugo smo do sad probali, samo ne to”, naveo je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: