Poslanik SNS prozvao Vojtehovsku

Poslanik SNS Marko Parezanović na Tviteru se obratio novinarki Tatjani Vojtehovski i upitao zašto joj je bila potrebna 21 godina da se seti fabrike u Lučanima.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.10.2018.

16:45

Poslanik SNS prozvao Vojtehovsku
screenshot

Poslanik SNS u Skupštini Srbije je naveo da je autorka emisije “Život priča” rekla da je u fabrici “Milan Blagojević – Namenska” za 21 godinu poginulo 18 radnika, da je sve vreme direktor isti čovek i da joj je 21 godina trebalo da se seti da istražuje temu, “baš pred izbore u Dragačevu”.

Na to je odgovorila Tatjana Vojtehovski, upitavši Parezanovića šta tačno hoće da kaže, na šta je usledio odgovor, ali pitanjem – “šta vas je tačno sprečavalo da se ovom temom bavite 21 godinu?” "Ne. Šta tačno hoćete da kažete tezom da su uskoro izbori u Dragačevu? Odgovorite mi na pitanje", insistirala je Tatjana Vojtehovski.

"Hoću da kažem da mi je mnogo čudno da Vam je trebalo 21 godinu da vam se pojavi empatija za 18 nastradalih radnika. Isto kao što su mi čudni oni koji su danas zabrinuti za bolesnu decu, a ćutali su dok je država davala nekoliko puta manje novca", napisao je Parezanović.

“Slušajte me sad pažljivo: To što vi držite registratore sa ljudskim životima po fiokama, pa vadite kad vam zatreba za vaše us*ane kampanje, ne značI da svi to rade! Smetaju vam mrtvi radnici u kampanji? Je*ala vas i kampanja i izbori”, navela je Tatjana Vojtehovski.

Na to je odgovorio Parezanović:

“Gospođo @TVojtehovski, pokušaću da vas razumem, bili ste zauzeti propitivajući ljude na TV "da li su doživeli orgazam sa bliskim članovima porodice" i od tog silnog posla 21 godinu niste se setili nastradalih radnika. Ok”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: