"Ako je potpisala to, Brnabićeva treba da bude obešena"

Poslanik Dveri Srđan Nogo zapretio smrću premijerki Brnabić i predsedniku Vučiću. "Neka ide javno da sam rekao, treba je obesiti na Terazijama".

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 18.10.2018.

08:51

Screenshot

Razlog za takve pretnje su, kaže, njegova saznanja da je Ana Brnabić parafirala Dablinski sporazum, na osnovu kojeg će Srbiji biti isporučeno milion i dvesta hiljada migranata.

"Podaci koje već imam, ona je već parafirala Dablinski sporazum po nalogu Hrvatske, pošto su i ona i njen brat saradnici hrvatske službe", kazao je Nogo i dodao da je premijerka Srbije i mason.

"Neka me Ana Brnabić tuži", kazao je Nogo u izjavi medijskoj kući Centar na njihovom Youtube kanalu i dodao da je pri izboru Brnabićeve za premijerku javno postavio pitanje da li je ikada urađena njena bezbednosna procena.

"Hrvati su njoj obećali, za nju i njenog brata, svu sigurnost, da može da prebegne u Hrvatsku i svu zaštitu. Jer, ako je ona parafirala Dablinski sporazum, svi ti million i dvesta hiljada mogu da se isporuče Srbiji. Onda možemo da se slikamo….Sad, neka čuje i Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, Ana Brnabić treba da bude, ako je parafirala, obešena istog časa na Terazijama. Istog časa, a pored nje obešen i Aleksandar Vučić. Slobodno neka ode u javnost da sam to rekao", rekao je Nogo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: