Most na Ibru zvaće se "Šakira"? "Neće dobiti ni cent"

Gradonačelnik Mitrovice Agim Bahtiri planira da dovede Šakiru da nastupi na ceremoniji otvaranja glavnog mosta u Mitrovici, prenosi "KoSSev" navode "Gazete".

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2018.

13:07

Most na Ibru zvaće se

Bahtiri kaže da Latinoamerikanka neće biti plaćena nijedan cent iz opštinskog budžeta jer je u njenom interesu, ali i u interesu mnogih drugih izvođača da nastupaju na mostu u podeljenom gradu.

On je odlučio da na dan otvaranja mosta na Ibru u Mitrovicu dovede svetski poznatu pevačicu. Isprva je tvrdio de će zvezda koja će zabavljati Srbe i Albance u Mitrovici biti iz Engleske ili Amerike, ali sada je u razgovoru za "Gazetu ekspres" konkretizovao da je jedna od pevačica sa kojima opština pregovara Šakira, pevačica iz Kolumbije.

„Jedno od imena je Šakira“, kaže Bahtiri, dodajući da su u opticaju i drugi izvođači koji će nastupiti na mostu koji Mitrovicu odvaja na dva dela. Međutim, datum otvaranja mosta još nije poznat.

Prema podacima Biznis insajdera, 2016. je Šakira dospela na listu najplaćenijih izvođača na svetu. Po koncertu zaradi između milion i 1,5 miliona dolara, navodi Gazeta ekspres.

Međutim, Bahtiri kaže da ne namerava da plati nijedan cent iz opštinskog budžeta za organizaciju ovog događaja. Stav je Bahtirija da je u Šakirinom interesu, ali i interesu drugih izvođača da nastupaju na ovom događaju.

„Nećemo nameniti opštinska sredstva za finansiranje koncerta zato što je u interesu tih izvođača da dođu ovde, jer je ovo ogroman problem“, rekao je Bahtiri Gazeti ekspres.

Gradonačelnik Mitrovice naveo je i da će most na Ibru u budućnosti nositi ime izvođača koji će na njemu nastupiti na dan otvaranja.

Ideju otvaranja mosta nastupom poznatih izvođača podržao je i zamenik premijera Bedžet Pacoli. S druge strane, premijer Ramuš Haradinaj ne podržava ovu ideju jer smatra da je previše tenzija oko mesta na kom Bahtiri planira da organizuje koncert.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: