Policija: Pucnjave bilo, mrtvih i ranjenih nije

U razmeni vatre između kosovske policije i osumnjičenih, koja se dogodila u ponedeljak kasno uveče u Prištini, nije bilo ubijenih i ranjenih, kažu iz policije.

Izvor: Beta

Utorak, 16.10.2018.

10:18

Policija: Pucnjave bilo, mrtvih i ranjenih nije
Ilustracija: Freeimages.com

Portparol Regionalne policije u Prištini Agron Boroci je za portal Koha.net izjavio kako je policija razmenila vatru sa tri osumnjičene osobe, pošto su videli da im je od njih pretila opasnost.

Prištinska agencija Kosovapress je sinoć javila da je u razmeni vatre jedna osoba poginula i druga osoba ranjena.

"U okviru taktičko-operativnih mera koje preduzima policija u regionu Prištine u cilju pritvaranja osumnjičenih i kriminalnih grupa osumnjičenih za izvršenje krivičnih dela sinoć oko 21 časova, dok su policajci u civilnim odelima pokušali da zaustave jedno vozilo u kojem su se nalazile tri sumnjive osobe u naselju Dragodan u Prištini, oni nisu poštovali naredbe policije da se zaustave i vozilom udarili u vozilo policije, dok je jedna osoba uperila oružje na pripadnike policije, koju su kao odgovor na to upotrebili oružje", kazao je Borovci.

Dok je trajala potera za osumnjičenima policiji je stiglo pojačanje što je omogućilo prisilno zaustavljanje vozila sa osumnjičenima i hapšenje dve od tri osobe koje su se nalazile u vozilu.

"Treća osoba koja je uspela da pobegne je poznata policiji i za njim je organizovana potraga", kazao je Borovci i dodao da su u vozilu osumnjičenih pronađeni jedan pištolj sa šest metaka, jedna metalna šipka, nekoliko mobilnih telefona i marihuana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: