Novi slučajevi prijava lažnih pokušaja otmica dece

Prijava lažnih pokušaja otmica dece ne prestaje, a policija je danas imala novu prijavu, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2018.

17:16

Novi slučajevi prijava lažnih pokušaja otmica dece
Foto: Thinkstock

Kako B92, saznaje, policiji se obratila zabrinuta psihloškinja iz OŠ “Vuk Karadžić” pošto je čula od osoblja u školi za pokušaj otmice ispred OŠ “Mileta Protić” u Tovariševu kod Bačke Palanke.

Kako se ispostavilo, u školi u Baču priča je potekla od učiteljice koja je na “vajber” grupi obavestila roditelje da paze decu, jer se u Tovariševu, kako je ispričala, pojavio beli kombi iz kojeg dva muškarca mame decu čokoladicama.

Ona je takođe navela da su jednog dečaka koji je pristao da uđe u kombi jedva spasili stariji meštani Tovariševa.

Tokom istrage učiteljica je objasnila da je za slučaj saznala od svoje komšinice.

Komšinica je potom navela da joj je sve ispričao zapravo kolega sa kojim radi i čijeg sina su u Tovariševu pokušali da otmu.

Priča o belom kombiju i dvojici muškaraca koji mame decu čokoladicama, ispostavila se kao lažna.

U potrazi za navodnom žrtvom pokušaja otmice policija je na kraju došla i do pomenutog “kolege od komšinice”, koji je ispričao da mu je sin zapravo priznao da ga je slagao, odnosno da je izmislio I beli kombi i ceo događaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: