Nešovanović se "izvinio" Vojtehovskoj

Vođa smene u fabrici “Milan Blagojević-Namenska“ Slobodan Nešovanović se izvinio zbog zahteva za hapšenjem autorke i voditeljke Tatjane Vojtehovski.

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2018.

23:52

Nešovanović se

On je “zatražio hapšenje“ zbog stavova iznetih u emisiji “Život priča“ na TV Prva. Kako je preneo Tanjug, on je naveo da je “to napisao u afektu i da se izvinjava“.

"Izvinjavam se Vojtehovskoj ako se uplašila, ali komentar sam napisao revoltiran njenim lažima i ostrašćenim napadima na naše preduzeće", kazao je Nešovanović, iz Radne jedinice "Energetika", za "Glas zapadne Srbije".

On je kazao da je o "hapšenju Vojtehovske" pisao "kao čovek iz svog ugla, na svom privatnom fejsbuk profilu".

Nešovanović je o tome govorio i okupljenima na mirnom protestu zaposlenih ispred upravne zgrade fabrike u Lučanima, rekavši da je "emotivno reagovao"i da je to napisao "u afektu".

Članovi sindikalne organizacije "Namenske" okupili su zbog, kako su naveli, stavova iznetih u emisiji Tatjane Vojtehovske, ali ne i protiv TV Prve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: