Radulović opomenut zbog sendviča; Stamenkovićeva: Teror

Tokom utvrđivanja dnevnog reda u Skupšitni Srbije, šefu poslaničke grupe Dosta je bilo Saši Raduloviću izrečena je opomena.

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2018.

19:45

Radulović opomenut zbog sendviča; Stamenkovićeva: Teror
Ilustracija: Thinkstock

Raduloviću je izrečena opomena jer je prišao predsedavajućem Đorđu Milićeviću (SPS) dok je vodio sednicu.

Milićević je prethodno upozorio Radulovića, koji je inače držao sendvič u rukama, da je zabranjeno unošenje hrane u skupštinsku salu tokom zasedanja.

"Ja vas molim da poštujete dostojanstvo Narodne skupštine i da to ne činite", obratio se Milićević Raduloviću, pa nastavio sa radom.

Nakon toga, Radulovuć je prišao Milićeviću.

"Molim vas da se udaljite, upravo čitam dopunu. Hoćete li, molim vas, da se udaljite", pitao je Milićević, a Radulović mu uzvratio kontrapitanjem: "Hoćete li da date pauzu",nakon čega je usledila opomena.

Radulović se zatim udaljio od stola predsedavajućeg.

O situaciji se oglasila i poslanica Branka Stamenković.

"Pauze za ručak - nema. SNS čeka da poslanici opozicije odu da jedu, pa da ih prozovu za reč kad nisu tu i tako onemoguće da obrazlože svoje predloge zakona. Poslanici vlasti besni što im vadim kartice kad oni ogladne i napuste plenum zbog creva koja im krče. Teror", navela je Stamenkovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: