Tramp: Mislim, iskreno, da je Kina veći problem od Rusije

Predsednik SAD izjavio u intervjuu američkoj televiziji CBS da "iskreno misli da je Kina veći problem od Rusije" kada je u pitanju mešanje u američke izbore.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 15.10.2018.

10:56

Tramp: Mislim, iskreno, da je Kina veći problem od Rusije
Foto: Getty Images

Upitan da li veruje da su se "Rusi mešali u kampanju pred izbore 2016", Tramp je odgovorio sa "Oni, oni su se mešali". "Ali, mislim da se i Kina mešala. Kao i druge zemlje", rekao Donald Tramp.

Na pitanje "zašto veruje da se i Kina mešala", Tramp je uzvratio kontrapitanjem "Jel hoćete da znate nešto?". "Zato što mislim da se i Kina mešala. mislim, iskreno, da je Kina veći problem", naveo je Tramp. Na opomenu novinarke da je to što radi takvom izjavom "neverovatno" i da time "skreće priču sa Rusije", Tramp je rekao da "on ništa ne čini", da bi mu novinarka na to kazala "Činite, činite". "Kažem Rusija, ali takođe kažem i Kina", poručio je predsednik SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: