"U SzS ima mesta i za Novu stranku, spisak nije zaključen"

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio da u Savezu za Srbiju ima mesta i za Novu stranku, kao i za druge, spisak nije zaključen.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 15.10.2018.

10:18

Lutovac je za televiziju N1 kazao da je taj opozicioni blok okupljen oko univerzalnih vrednosti.

"Savez je postavio vrednosni okvir koji omogućava svima da ono što je nesporno bude zajednička platforma. Precizno smo utvrdili oko čega smo se okupili", rekao je Lutovac.

On je ocenio da je prvi okrugli sto opozicije o stvaranju uslova za fer izbore prvi veliki korak, jer se opozicija okupila i saglasila se da je to neophodno.

Kako je objasnio, bitno je da je opozicija to uradila mnogo pre izbora, a da će radna grupa formulisati zaključak o uslovima potrebnim za održavanje slobodnih izbora.

"S tim zahtevom idemo u institucije, očekujemo da svi stanemo iza toga, ne samo sva stranke, već i mediji kojima je takođe u interesu to što će opozicija tražiti, u interesu je i gradjana, to je opšti interes, a kada ga svi prepoznaju on će imati mnogo veću snagu", objasnio je Lutovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: