Dečak u školi preminuo od infarkta

Dečak F. K. iz sela Rajince kod Preševa, koji je pre dva dana preminuo na početku petog časa u Osnovnoj školi "Zejnelj Hajdini", umro je od infarkta.

Izvor: B92

Subota, 13.10.2018.

11:19

Dečak u školi preminuo od infarkta
screenshot

To je saopštilo Više tužilaštvo u Vranju.

Mali F. K. je iznenada pao sa stolice u učionici škole u kojoj je ovog septembra počeo da pohađa prvi razred.

To se dogodilo pred punom učionicom đaka i učiteljicom.

Učiteljca, direktor i ostalo osoblje škole pokušali su da pomognu dečaku i odneli ga ambulantu koja se nalazi u sklopu škole, ali nisu uspeli da ga spasu.

Učiteljica Iljfete Ibrahimi rekla je da se dečak do sada nije žalio i nije bilo poznato da ima zdravstvene probleme.

Direktor škole Šukri Imeri dodaje da su dečaka odneli u školsku ambulantu, gde mu je pružena prva pomoć i gde su lekari svim snagama pokušavali da mu pomognu.

Oni su 20 minuta pokušavali da reanimiraju prvačića. Ubrzo su na lice mesta došli i lekari iz Doma zdravlja u Preševu koji su, nažalost, samo mogli da konstatuju smrt.

Prema rečima direktora škole, lekari su konstatovali da je dečak imao srčani udar - infarkt, a to je povrđeno i u Višem tužilaštvu u Vranju, prenosi Blic.

Tužilac Danijela Trajković rekla je da je dečak umro zbog problema sa srcem. Iz tužilaštva su pojasnili da su lekari iz Doma zdravlja konstatovali prirodnu smrt, tačnije da je dečak umro od infarkta, zbog čega nije naložena obdukcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: