Pojačan saobraćaj, magla na području Požege

Pojačan saobraćaj očekuje se na svim pravcima koji vode iz većih naseljenih mesta i gradova ka izletištima, vikend naseljima, saopštio je danas AMSS.

Izvor: B92

Subota, 13.10.2018.

08:45

Pojačan saobraćaj, magla na području Požege
Foto: Thinkstock

Magla i sumaglica trenutno smanjuje vidljivost između 200 i 300 metara na području Požege, gde je zbog magle i kolovoz vlažan.

Vozači se upozroravaju da budu oprezni u jutarnjim i večernjim satima, kada je na putevima pored reka, jezera, banja i kotlina moguća magla i sumaglica.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja. Na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje čekanja su na prelazu Horgoš oko 120 minuta.

U noći između 13/14. oktobra u periodu od 22.00 do 02.00 časa, izvodiće se radovi na postvljanju državnih zastavica Srbije i državnih zastavica zemalja učesnica samita gradonačelnika država centralne i istočne Evrope i Kine, na deonici puta od aerodroma Nikola Tesla do mosta Gazela.

Na putu Beograd-Pančevo od 11. oktobra u vremenu od 19 do 7.00 sati ; zbog radova na nosećim čeličnim portalima na Pančevačkom mostu, biće zauzeta jedna saobraćajna traka, a radovi će se izvoditi u pokretu.

Predviđeno da radovi traju okvirno do 10. novembra. Na snazi je obustava saobraćaja na obilaznici oko Čačka, usled nastalog oštećenja na vijaduktu. Altrenativni putni pravac je preko Beljine. Planirano trajanje radova je do 17. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: