BiH: Glasali i za Ronalda, Mesija, Angelu...

Na svakim izborima ima i smešnjih i zanimljivih odluka birača koji na svojim glasačkim listićima obično dopišu ime kandidata po njihovom izboru.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 07.10.2018.

19:56

BiH: Glasali i za Ronalda, Mesija, Angelu...
Foto: Tanjug/AP

Tako je i na ovim izborima u BiH bilo zanimljivih i kreativnih predloga, pa se tako na jednom listiću pored imena ponuđenih kandidata pojavilo dopisano ime aktuelnog trenera FK Sarajeva, Husrefa Musemića.

Takođe, jedan birač je preko celog glasačkog listića napisao početnu postavu fudbalskog kluba AC Milan, dok je jedan od birača preko glasačkog listića napisao imena ovogodišnjih najboljih fudbalera u svetu Ronalda, Mesija, Mohameda Salaha i Luke Modrića, prenela je reagionalna N1 tv, uz objavljene faksimile glasačkih listića.

Iako, kako se navodi, nije tajna da mnogi mladi iz BiH odlaze u Nemačku, jedan od birača je otišao korak dalje pa je na glasački listić dopisao Angelu Merkel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: