Mladići s palicama upali u klub i tukli redom VIDEO

Grupa mladića sa bejzbol palicama i šipkama upala u popularni beogradski klub "Komitet" u Beton hali, oko ponoći. Tukli su redom i demolirali prostorije kluba.

Izvor: B92

Nedelja, 07.10.2018.

08:29

Mladići s palicama upali u klub i tukli redom VIDEO
Ilustracija: Thinkstock

Kako javlja TV Prva, radi se o grupi mladića, njih 10 do 15 koji su bili maskirani. Sa sobom su imali bejzbol palice i metalne šipke. Najpre su napali obezbeđenje kluba a posle su počeli da tuku i goste. Očevici kažu da su demolirali sve pred sobom.

Oni koji su uspeli da pobegnu sakrili su se pod stolove kluba, a oni koji nisu su pretučeni. Sve je, kako kažu, trajalo par minuta.

Polcija je, kako javlja TV Prva odmah došla, ali su napadači pobegli. I Hitna pomoć je potvrdila da su imali pozive s te lokacije.

Jutros je Tanjugu iz MUP-a rečeno da se intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja. "Istražujemo taj događaj i nemamo informacije da je bilo ko povređen", rečeno je u MUP-u.

Uzrok ovog incidenta takođe nije poznat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

155 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: