Vučić: Došao sam da tražim podršku od Putina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u Moskvi tražiti konkretnu političku podršku za Srbiju.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.10.2018.

15:53

Vučić: Došao sam da tražim podršku od Putina
Foto: Tanjug / Rade Preliæ

On je istakao i da veruje da će je od predsednika Ruske federacije Vladimira Putina i dobиti, kao što je to bilo i u prethodnom periodu.

"Došao sam da tražim podršku za Srbiju, konkretnu poltičku podršku za Srbiju. Verujem da ćemo je od predsednika Putina dobiti kao što smo je imali u prethodnom periodu", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li će od Putina tražiti konkretnu podršku kada je reč o dešavanjima na KiM.

Vučić je ukazao da su danas drugačije okolnosti i prilike, "više je tenzija i važno je da o svemu tome razgovaramo, o svim pojedinačnim događajima koji su prethodili našem susretu, ali i o svemu onome što bi moglo da se dogodi ubuduće".

Predsednik Srbije je rekao da on radi konkretno, da poznavajući predsednika Rusije Putina on takođe radi konkretno i naveo da šef ruske države nije čovek koji voli "okolo naokolo priče".

Kada god smo razgovarali, kazao je predsednik Vučić, to smo radili veoma konkretno o svakom pitanju i o svakoj temi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: