"Vučić da lično i nedvosmisleno odgovori..."

Savez za Srbiju pozvao je Aleksandra Vučića da lično odgovori da li Toni Bler uz njegovu saglasnost razgovara sa svetskim zvaničnicima o "razgraničenju" na KiM.

Izvor: B92

Nedelja, 30.09.2018.

19:32

Taj savez je u saopštenju pozvao Vučića da on odgovori, umesto uvredljivih i neosnovanih izjava anonimnog člana Gradskog odbora SNS-a Petra Petkovića na račun jednog od lidera Saveza za Srbiju Vuka Jeremića.

"Da li se Vučić to sa Blerom dogovorio u prvoj nedelji jula, prilikom Blerove posete Beogradu? Da li je Toni Bler prošle nedelje o tome razgovarao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, kao i da li je predviđeno da na tu temu sledeće nedelje ima sastanak sa visokim američkim zvaničnicima", upitali su iz Saveza kao i "ako Bler nije plaćen iz budžeta Srbije, ko ga onda tačno plaća za te usluge, i šta je onaj koji to čini dobio zauzvrat od Vučićevog režima".

Oni su dodali da se, ako Vučić nastavi da izbegava da odgovori na ta pitanja, nameće zaključak da je istina da Toni Bler u njegovo ime pregovara o razgraničenju, što je, kako su ocenili "velika sramota i poniženje za građane Srbije, imajući u vidu Blerovu ulogu u NATO bombardovanju naše zemlje 1999. godine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: