Vulin: Vučić je naredio...

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljnjeg.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 30.09.2018.

16:32

Vulin: Vučić je naredio...
Foto: Tanjug, arhiva

Naveo je i da će o njegovoj eventualnoj promeni, doneti posebno naređenje.

"Rano jutros, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i ja smo imali sastanak sa predsednikom Republike i vrhovnim komandantom Vojske Srbije Aleksandrom Vučićem gde smo mu referisali o stepenu postignute borbene gotovosti i izvršenosti naređenja koje nam je dao", naveo je Vulin u izjavi.

On je dodao da je predsednik Republike izrazio zadovoljstvo zbog energije, truda, spretnosti i brzine svih pripadnika Vojske Srbije, ali je isto tako izrazio duboku zabrinutost za sve što se dešava na prostoru Kosova i Metohije.

Vulin je istakao i da je predsednik Republike naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljnjeg, a o njegovoj eventualnoj promeni, doneće posebno naređenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: