"Treba godinu da drečim ovde... Ne! Svanuće osmi..." VIDEO

Otac stradalog Davida Dragičevića je sa Trga Krajine u Banjaluci pozvao na veliki skup “Pravda za Davida“ i zakazao okupljanje za 5. oktobar.

Izvor: B92

Sreda, 26.09.2018.

11:52

screenshot

Davor Dragičević je pozvao da na skup dođe “ko god hoće, na miran i dostojanstven način, kao i dosad“.

“Skinućemo ubice, zločince, saučesnike... Ovo će biti zemlja vladavine zakona, prosperiteta, demokratije. Ovo će biti zemlja mladih ljudi, dece koja su uz nas čitavo vreme. Nijedan život... Davida ste mi uzeli, dušu ste mi uzeli... Unakazili ste Davida Dragičevića, dete od 21 godinu, šest dana ste ga mučili, maltretirali, silovali...“, naveo je Davor.

Potom je nastavio:

“Treba da budem klovn ovde Miloradu, Lukaču, ubicama... Godinu dana da drečim ovde... Ne! Osmi oktobar će svanuti... Sine moj dragi, dušo moja, sve za tebe... Ubice i zločinci, ostajemo ovde, ovo je naše.“

Podsetimo, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je naveo da posle 8. oktobra neće biti okupljanja na Trgu Krajine, posle čega je Davor odgovorio rečima da će ostati tu i da je spreman da dođu oni koji nameravaju da ga uklone odatle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: