Potpredsednica SNS: Ključna poruka politička realnost

Marija Obradović, potpredsednica SNS, izjavila za TV Prva da je ključna poruka jučerašnjeg obraćanja lidera te stranke Aleksandra Vučića - politička realnost.

Izvor: B92, Prva

Utorak, 25.09.2018.

09:02

Potpredsednica SNS: Ključna poruka politička realnost
Foto: Tanjug, Tanja Valiæ

Kada imate političku realnost nenema neprimerene izjave, znači i da ćete biti svesni odgovornosti i poteza koje povlačite, kazala je ona.

"Ja bih naš jučerašnji rad podelila u tri tačke. Ta priča o KiM i Srbima u regionu, to je ono očemu govorite, o senkama. Druga tema bile su naše stranačke organizacione stvari. Treća tema je atmosfera u srpskom društvu koja nikako ne može biti pozitivna u ovom trenutku", kazala je Marija Obradović.

Priča o Kosovu i ono o čemu je Vučić govorio i na čemu je insistirao je da ne odustajemo i da budemo podrška za sve Srbe u regionu.

Pred kojim je političkim izazovima Srbija, šta je još predsednik SNS poručio građanima sa jučerašnjeg Glavnog odbora Srpske napredne stranke, šta je zamerio stranačkim kolegama, sledi li čistka u redovima SNS-a, opširnije u VIDEO prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: