Policajac van dužnosti uhvatio pljačkaša u Novom Sadu

Policajac iz Vrbasa, koji nije bio na dužnosti, uhvatio je Ž. N. (21), neposredno pošto je, kako se sumnja, učinio krivično delo teška krađa.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 24.09.2018.

12:39

Policajac van dužnosti uhvatio pljačkaša u Novom Sadu
Ilustracija: Thinkstock

Kako je saopštila novosadska policija, Ž. N. se tereti da je u subotu rano ujutro razvalio rešetke na jednoj prodavnici i uzeo više desetina flaša i limenki različitog pića.

Kada se policijski službenik legitimisao, osumnjičeni je pokušao da pobegne, a prilikom hapšenja fizički se opirao i pritom lakše povredio policajca.

Ž. N. je zadržan do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome je doveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu za tešku krađu i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, a posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, piše u saopštenju.

Postupajući po dojavi građana, policija je u Novom Sadu, u Novom naselju zatekla dvojicu mladića, uzrasta 18 i 24 godine, koji su, kako se sumnja, pokušali da ukradu cevi za toplovod.

Protiv njih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, navodi se u odvojenom saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: