Radojičić: Zadovoljan sam svojim radom, respekt za Vesića

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je zadovoljan svojim radom na poziciji gradonačelnika.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

11:45

Radojičić: Zadovoljan sam svojim radom, respekt za Vesića
Tanjug / Filip Krainèaniæ

On je rekao i da se za ovo vreme, koliko je na tom mestu, značajno upoznao sa sistemom grada.

"S obzirom da sam na ovo mesto došao kao čovek koji nije iz politike, da radim 24 sata dnevno, upoznao sam se sa sistemom i učestvujem značajno u radu. Mislim da idem u dobrom pravcu, trudim se da stalno budem na poziciji običnog čoveka građanina, da zaštitim njegov interes i da u krajnjoj instanci doprinesem u tom pravcu", rekao je Radojičić na pitanje novinara kako bi ocenio sopstveni učinak za protekla tri meseca, koliko je na mestu gradonačelnika.

Upitan o kritikama opozicije da se ne pojavljuje tako često na javnim događajima i da to češće čini njegov zamenik Goran Vesić, Radojičić je rekao da će zlonamernih uvek biti i da smatra da broj izlazaka pred kamere ne pokazuje koliko ko radi.

"Mislim da Goran Vesić radi izvanredno i da je vrlo operativan. Njegovo angažovanje je za veliki respekt, ali moj sistem rada je drugačiji i mislim da broj izlazaka pred kamere ne govori o tome koliko sam angažovan i koliko želim da pomognem Beogradu", rekao je Radojičić.

Gradonačelnik je prethodno govorio na otvaranju direktorske i ekspertske konferenciji Centra javnih službi za zapošljavanje zemalja jugoistočne Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: