Vulin o kumu Mitroviću i rijalitiju: On je svoje pare dao

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je Srbija slobodna zemlja u kojoj se neće zabranjivati nijedan program, pa ni rijaliti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

10:33

Vulin o kumu Mitroviću i rijalitiju: On je svoje pare dao
Tanjug / Filip Krainèaniæ

On je istakao i da niko ne sme da izjednačava vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i Dragana Ðilasa koji je uveo rijaliti programe.

Komentarišući aktuelne stavove ministra kulture Vladana Vukosavljevića o zabrani rijaliti programa, Vulin je u izjavi za TV Pink naveo da član Vlade zaista ne bi smeo da sa Đilasom napada Televiziju Pink ili bilo koju drugi televiziju.

"Morao je prvo da se ogradi od tih koji ga podržavaju, ako je to njegov stav, i ne može član Vlade da bude na istoj strani sa Ðilasom", rekao je Vulin.

On je dodao da vlasnik TV Pink Željko Mitrović nije ništa privatizovao u ovoj zemlji, već je pravio sve sam, te ako njegov rijaliti program uspe - odlično, a ako ne uspe, "koga je briga".

"On je svoje pare dao, sam je rizikovao, izlazi na tržište i bori se da preživi. Ðilas je uzeo Pionirski grad, nije on kupio zemlju pa napravio nešto. Uzeo je Pionirski grad, državno zemljište, oteo od dece Beograda i napravio prostor gde je snimao Velikog brata, a Željko Mitrović to ne radi", naveo je Vulin.

Ministar odbrane smatra da Vukosavljević ne sme da izjednačava Mitrovića sa Ðilasom, niti sme da u ime Vlade preti i zabranjuje bilo kome bilo šta.

Za njega su, kako je istakao, mnogo veća opasnost od rijalitija - pljačkaške privatizacije, koje su, kako je naveo, sprvodene u Srbiji, politika izručivanja Srbije svakome ko zatraži da bude izručena.

"Gledajte, Srbi, šta god hoćete, vi ste odrasli ljudi. Dokle više da se ponašamo prema našem narodu kao da je to narod nedozrelih ljudi koji samo čeka da se pojavi ovaj ili onaj političar koji će ga prosvetliti šta on treba da gleda?", poručio je Vulin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: