Šabački SNS: Napadnuta supruga poverenika SNS

Agencija Tanjug je prenela da je šabački SNS saopštio je da se večeras dogodio napad na suprugu poverenika Mesnog odbora SNS Mladena Čolića.

Izvor: B92

Nedelja, 23.09.2018.

00:15

Šabački SNS: Napadnuta supruga poverenika SNS

"Nakon atmosfere linča koju već nedeljma sračunato prave predstavnici lokalne vlasti predvođene strankom „Zajedno za Srbiju“ Dušana Petrovića prema članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke u Šapcu, večeras su u domaćinstvo Mladena Čolića, poverenika Mesnog odbora SNS Jevremova, upali ljdi sa fantomkama, preteći da će mu likvidirati porodicu ukoliko nastavi da proziva gradonačelnika Šapca i predsednika ŽS Nebojšu Zelenovića", navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, upad se dogodio oko 22.0 časova dok je Mladenova supruga sklapala dečja kolica, nameravajući da ih unese u kuću.

Dvojica maskiranih muškaraca, preskočili su ogradu na sredini dvorišta, kako se navodi, uhvatili ženu za usta, prekrili joj oči i saopštili: „Ako hoćeš da ti deca budu bezbedna i da se ništa ne desi tvom mužu, kaži mu da se smiri politički“.

"Pod okriljem mraka brzo su pobegli sa lica mesta, a prestravljena Čolićeva žena jedva se dokopala mobilnog telefona da bi pozvala supruga i policiju", kaže se u saopštenju.

U ovom trenutku u Čolićevom dvorištu u prigradskom naselju Čavić traje uviđaj, a okupio se i veliki broj prijatelja i revoltiranih građana da podrže njegovu porodicu nakon ovog sramotnog čina, naveo je SNS Šapca.

Inače, Mladen Čolić je dugogodišnji aktivista SNS u Šapcu, ali je pažnju Zelenovićevih ljudi verovatno „zaslužio“ najnovijim političkim delovanjem. Naime, on je na FB osnovao grupu „Oslobodimo Šabac“, koja se isključivo bavi temama koje interesuju nezadovoljne građane, objašnjava SNS i zaključuje da je očigledno previše smetao, kada su se " poslušnici Dušana Petrovića usudili na ovakav napad".

Srpska napredna stranka Gradski odbor Šabac smatra da svako ima pravo na političko delovanje i različito mišljenje. Srbija je slobodna i demokratska zemlja i niko ne bi smeo da se drzne da napada ljude, samo zato što pripadaju drug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: