Treći pokušaj ubistva Crnogorca – upucan iz snajpera

Novljanin Krsto Vujić ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u crnogorskom primorskom mestu Meljine, prenosi cdm.me.

Izvor: B92, CDM

Subota, 22.09.2018.

17:47

Treći pokušaj ubistva Crnogorca – upucan iz snajpera
Ilustracija: Thinkstock

Vujić nije životno ugrožen, a kako je CdM-u saopšteno iz Uprave policije, njihovi službenici intenzivno rade na rešavanju slučaja.

“Pacijent je klinički stabilan. Primljen je sa prostrelnom ranom u predelu leve nadkoljenice. U toku je dijagnostika”, kazao je kratko za Radio Jadran dr Komatina.

Radio Herceg Novi javlja da se Vujić u trenutku pucnjave nalazio u porodičnoj kući u Meljinama u kojoj je bilo i njegovo dvoje maloletne dece, supruga i majka.

Ističu i da je na njega pucano iz snajpera.

“Ovo nije prvi put da Vujić puni stupce crne hronike. Do sada je više puta pucano na njega, i svaki put je uspeo da “izvuče živu glavu”. Prošle godine napadač je pucao na njega sa motora i pobegao. Pre toga ranjen je prilikom aktiviranja eksplozivne naprave koja je bila podmetnuta ispod njegovog automobila. Jednom je čak sam sebe ranio, pa hteo da to zataška“, navodi crnogorski portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: