SRS: U Hrtkovcima održana 10. sednica COU

U Hrtkovcima je održana 10. sednica Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke (SRS) na kojoj su izabrani novi članovi uprave, saopštio je SRS.

Izvor: Beta

Subota, 22.09.2018.

18:52

SRS: U Hrtkovcima održana 10. sednica COU

Kako se navodi u saopštenju, novi funkcioneri SRS su Duško Sekulić iz Crne Gore, Miroslav Nešković iz Bajine Bašte, Marko Paunović iz Beograda i Andrijana Arnautović iz Beograda.

Na sednici je utvrđen iznos članarine za 2019. godinu, a dogovorene su i promene kriterijuma za održavanje godišnjih skupština.

"Bilo je reči i o aktuelnim političkim pitanjima, pre svega o stavu Srpske radikalne stranke u vezi sa aktuelnom situacijom na Kosovu i Metohiji", navodi se u saopštenju.

Najavljeno je održavanje sednice Predsedničkog kolegijuma na kojoj će detaljno biti preciziran konačan stav srpskih radikala u vezi sa južnom srpskom pokrajinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: