Stefanović i Spasovski o saradnji i bezbednosti u regionu

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Beogradu sa ministrom unutrašnjih poslova Makedonije Oliverom Spasovskim.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2018.

19:23

Stefanović i Spasovski o saradnji i bezbednosti u regionu
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Ministri su razgovarali o daljem unapređenju saradnje u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, kao i o trenutnoj bezbednosnoj situaciji u regionu.

Ministri Stefanović i Spasovski saglasili su se da je veoma važno očuvanje bezbednosti u regionu i da je za to neophodna i dobra saradnja dva ministarstva unutrašnjih poslova.

Takođe, razmotrili su i mogućnost dalje saradnje u oblasti granice i unapređenja infrastrukture na graničnim prelazima, a tema sastanka bila je i borba protiv visokotehnološkog kriminala, o čemu su detaljnije već govorili tokom današnje Konferencije o visokotehnološkom kriminalu i informacionoj bezbednosti "Poveži se sigurno!".

Spasovski je pohvalio Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije na organizaciji ove Konferencije i značaju koji ona ima u daljem radu na suzbijanju ove vrste kriminala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: