Novine: "Pičvajz u Vladi", "Lazanski otkriva", "SPC bira"

Dnevni listovi na naslovnicama za četvrtak navode da se SPC nalazi pred dilemom, da se u Vladi dogodio "pičvajz", kao i novo "otkriće" Miroslava Lazanskog.

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2018.

20:37

Novine:

"Večernje novosti" navode da SPC mora da izabere - Moskva ili Carigrad.
"Politika" piše o "egipatskom modelu zaustavljanja izbeglica".
"Kurir" navodi da se u Vladi Srbije dogodio "pičvajz" i da je "Ana besna na ministra zbog Zadruge".
"Danas" donosi intervju sa britanskim ministrom koji ističe da Dijalog o Kosovu treba da rezultira jednim celovitim paketom.
"Blic" tvrdi da država sprema doživotni zatvor za ubice dece, kao i da član Agencije za borbu protiv korupcije hoće i četvrtu funkciju.
"Alo" donosi intervju supruga ubijene Jelene Marjanović, ali i izjavu bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubiše Dikovića da mu "baš prija penzija".
"Informer" ponovo prenosi "otkriće" Miroslava Lazanskog koji tvrdi da "sa Kinom pravimo krstareće rakete dometa 300 kilometara".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: