Srpska lista kod Haradinaja – Radoičić na čelu delegacije

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj je objavio da je imao sastanak sa predstavnicima Srpske liste.

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2018.

12:44

Srpska lista kod Haradinaja – Radoičić na čelu delegacije
Radoièiæ, Ðuriæ i Rakiæ na proslavi pobede Srpske liste na izborima u Severnoj Mitrovici (screenshot)

On je na Fejsbuku naveo da se sastao sa zamenikom predsednika Milanom Radoičićem, koji je u svojstvu šefa delegacije sedeo prekoputa Haradinaja.

Navedeno je da su sastanku prisustvovali potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić i gradonačelnici Severne Mitrovice i Štrpca Goran Rakić i Bratislav Nikolić.

Kossev podseća da je Srpska lista Haradinajev koalicioni partner, zvanično u ostavci od privođenja Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici 26. marta.

“Na sastanku smo razgovarali o najnovijim dešavanjima u zemlji, kao i o aspektima vezanim za položaj srpske zajednice na Kosovu. Složili smo se da nastavimo redovnu komunikaciju i jačamo saradnju sa gradonačelnicima kako bismo ostvarili razvojne ciljeve svake opštine,“ otkriva detalje sastanka sa ovim političkim predstavnicima Srba u ostavci kosovski premijer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: