AMSS: Uslovi dobrii za i vozače i za putare

Kalendarski, poslednji dani leta donose stabilno vreme s prijatnim dnevnim temperaturama koje osim vozačima, koriste i putarima za održavanje i popravaku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2018.

07:27

AMSS: Uslovi dobrii za i vozače i za putare
Ilustracija: Getty Images

Kako je saop[teno iy AMSS, na pojedinim putevima vrši se obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije, na nekim deonicama radi se na zameni dotrajalog asfalta, popravljaju se i oštećenja na kolovozu koja su nastala u letnjim mesecima, uredjuju bankine, obezbedjuju kosine, ali i saniraju klizišta.

AMSS upzorava da to često dovodi do usporene vožnje zbog koje je vozačima potrebno dodatno strpljenje, uz više pažnje i prilagodjeni način vožnje privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi.

Od danas do 21. septembra zbog radova na zameni oštećenog asfalta na putu iuzmedju Obrenovca i Beograda (državni put I B reda broj 26), na deonici između Umke i Bariča, saobraćaj će se odvijati usporeno naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć odgovarajuće saobraćajne signalizacije.

Od danas će se izvoditi radovi u na državnom putu II A reda broj 149, na državnom putu II A reda broj 149, Bulevar patrijarha Germana (Avalski put) na uglu sa Ulicom Vase Čarapića (Opština Voždovac).

Takođe od danas do 19. septembra, u vremenskom periodu od 09.00 do 14.00, izvodiće se radovi na redovnom održavanju na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od Plavog mosta do petlje "Lasta", u smeru ka Nišu. Radovi će se izvoditi u srednjem pojasu sa pomeranjima i u toku izvođenja radova na tom delu puta za saobrćaaj će biti zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom (srednjom) i krajnjom desnom (zaustavnom) saobraćajnom trakom.

Od 12. do 20. septembra zbog radova na montaži rasvetnih stubova u središnjem delu kolovoza, na auto-putu Beograd - Novi Sad, u zoni naplatne stanice „Novi Sad jug“ (državni put I A reda br 1) za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u smeru od Subotice ka Beogradu, a saobraćaj će se odvijati desnom (voznom) saobraćajnom trakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: