Aleksinac: Predsednik kluba napadnut bejzbolkama i izboden

Četvorica mladića napala su bejzbil palicama i nožem izbola predsednika ženskog rukometnog kluba u Aleksincu Nenada Đurića.

Izvor: B92, Blic

Petak, 14.09.2018.

07:15

Aleksinac: Predsednik kluba napadnut bejzbolkama i izboden
Ilustracija: Freeimages.com

Prema pisanju beogradskih medija, napala su ga četvorica mladića od oko 20 godina, a ceo napad, kako tvrde neki mediji, odigrao se dok je u sali bio trening devojčica, koje su sve videle. Međutim, kako B92.net nezvanično saznaje, Đurić je izboden van hale u kojoj je bio trening i policiji je rekao ko su napadači.

Traga se za napadačima, takođe nezvanično saznajemo. Iz KC Niš nam je rečeno da je Đurić sada van životne opasnosti.

Napad se dogodio u aleksinačkoj Hali sportova oko 20 sati u četvrtak, za vreme treniga devojaka.
Foto: Èitalac B92.net
"Blic" navodi, pozivajući se na izjave očevidaca, da je Đurić upao u salu kada je već bio izboden, bežeći od napadača. Takođe, navodi "Blic", drugi tvrde da je napadnut u samoj sali. Policija je dobila identitet napadača i traga za njim.

"To je bilo užasno kada su ga u jednom trenutku saleteli bejzbol palicama. On se odbranio od jednog, ali nije mogao od svih. Krv je liptala po podu od tuče, a devojčice su vrištale", rekao je jedan očevidac "Novostima".

Izbodeni Nenad Đurić, diplomirani strukovni vaspitač i dugogodišnji MMA borac, privukao je pažnju krajem jula ove godine kada se obratio aleksinačkoj javnosti preko lokalnog internet-portala www.aleksinac.net i ukazao na problem napada na decu od grupe siledžija "koje pokušavaju da zavedu red". Ne isključuje se ni mogućnost da je upravo to možda razlog za večerašnji napad na njega, navodi "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: