Haos na aerodromu "Nikola Tesla", avion blokirao sve

Zbog aviona egipatske avio- kompanije koji je iz tehničkih razloga ostao na pisti, sletanja i poletanja s beogradskog aerodroma su onemogućena.

Izvor: B92
Podeli
Screenshot/TV Prva
Screenshot/TV Prva

Nezvanično, avion kopmanije "Egipter" oštetio i pistu aerodroma kada je sleteo s puknutom gumom jutros oko četiri sata. Ceo aerodrom je tako ostao blokiran, a svi letovi koji je trebalo da se realizuju jutros otkazani su najmanje za dva sata. Kako javlja reporter TV Prve, aerodrom "NIkola Tesla" pun je putnika koji su nervozni.

Isti slučaj je i sa planiranim sletanjima na beogradski aerodrom, a do sada su svi avioni koji su trebali da slete na "Nikolu Teslu" preusmereni na druge aerodromu u okolini, odnosno u drugim državama. Jedan od tih aviona je i onaj koji se vraćao iz Hurgade, a u kom je ekipa TV Prve, i koji je preusmeren na aerodrom u Budimpeštu.

- Evo slika aviona koji je blokirao aerodrom FOTO/VIDEO

- Haos na aerodromu "Nikola Tesla", avion blokirao sve

- "Zapalile se gume, ali to je do aviona - na "Tesli" bezbedno"

Avion je pun dece, kaže novinar TV Prve koji se nalazi u tom avionu, budući da su se ljudi vraćali sa letovanja. Njima nije data informacija kada bi mogli da polete za Beograd.

Prema saopštenju aerodroma "Nikola Tesla", precizira se da je avion tipa "boing 737-800" egipatske kompanije "Er Egipt" koji je, bez putnika, sleteo u 04.11 časova na beogradski aerodrom, ostao je na poletno-sletnoj stazi usled tehničkih problema. Dodaje da će aerodrom biti zatvoren na dva sata. Sve dežurne ekipe beogradskog aerodroma reagovale su prema utvrđenim procedurama, dodaje se u saopštenju.

Prema najnovijim informacijama do kojih je došlo Jutro TV Prve, doduše nezvaničnim, kvar na pisti neće biti otkolonjen za predviđena dva sata, već će sve potrajati još toliko duže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 181 idi na stranu