"Ta osoba je proterana u Srbiju"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će se protiv Jovice Vukotića, uhapšenog u Turskoj, postupati u skladu sa odlukama tužilaštva.

Izvor: Tanjug

Utorak, 11.09.2018.

15:06

Foto: Freeimages.com

On je istakao da Vukotića i u Grčkoj traže zbog sumnje da je umešan u trgovinu 135 kilograma kokaina.

"Ovo je pitanje oko kojeg se policija konsultuje sa tužilaštvom i u dogovoru sa tužilaštvom ne možemo da vam kažemo previše jer je više postupaka različitih u toku", rekao je Stefanović novinarima nakon sastanka sa šefom Interpola Mengom Hongvejom.

Ministar je dodao da zbog osetljivosti slučaja može samo da kaže je da je ta osoba uhapšena u Turskoj, da je proterana u Srbiju i da je u Srbiji u toku krivični postupak protiv te osobe.

Vukotić je označen kao jedan od vođa "škaljarskog klana". Ta grupa poznata je po sukobu sa "kavačkim klanom". U sukobima tih klanova u Srbiji i Crnoj Gori ubijeno je više njihovih pripadnika. Sukob je počeo krajem 2014, kada je u Valensiji nestalo 300 kilograma kokaina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: