"Albanci su nervozni, imaju za cilj da zaplaše Srbe"

Protest veterana OVK na putu prema selu Banje kojim bi predsednik Aleksandar Vučić trebalo da prođe, pokazuje nervozu Albanaca sa ciljem da se zastraše Srbi.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 09.09.2018.

08:26

Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

To je ocenio direktor KBC Kosovska Mitrovica Milan Ivanović i dodao da je cilj da se poremeti poseta predsednika Kosovu

Prema njegovim rečima, to je Drenički kraj poznat po najvećim ekstremistima i najvećim zločinima nad Srbima.

"Očigledno je da su Albanci veoma nervozni, nije ovo spontani protest, ovo je organizovani protest od strane njihovog političkog vrha, od strane saboraca tih veterana sa ciljem da se poremeti poseta predsednika i da se pošalje poruka Srbima - da se Srbi zastraše, da se zbog destabilizacije koje prave, spreče da dođu na ovaj veliki skup na kojem će nam predsednik uputiti poruku, odnosno reći strategiju za rešavane ovog problema", rekao je Ivanović za RTS.

On je međutim dodao da je očigledna čvrsta rešenost i odlučnost predsednika Vučića da ga ništa ne može uplašiti.

"Videli smo i čvrstu rešenost i odlučnost predsednika da ga ništa ne može uplašiti, ni neprijateljsko okruženje Potočara pa ni konkretne ni opasne pretnje koje su postojale prethodnih dana", istakao je Ivanović.

On je uveren da će poseta predsednika Vučića danas završiti i ostvariti onako kako je i zamišljena a na veliko zadovoljstvo, kaže, srpskog naroda na KiM i drugih građana koji su lojalni državi Srbiji kojima je ova podrška unela veliki optimizam i ohrabrenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: