Vučić o Kurtiju: To govori o njegovom nevaspitanju

Aleksandar Vučić izjavio je da to što je lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti pominjao njegovu kćerku Milicu, samo govori o nevaspitanju.

Izvor: B92

Petak, 07.09.2018.

21:55

Vučić o Kurtiju: To govori o njegovom nevaspitanju
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Kćerku srpskog predsednika je pomenuo lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Kurti, koji je istakao da su Vučić i Hašim Tači postali "toliko bliski prijatelji da preostaje još samo da Tačijev sin zaprosi Vučićevu kćerku".

"Iz meni nepoznatog razloga, valjda zbog njihovih unutrašnjih potreba želeo je da pomene moju 16-godišnju kćerku Milicu", rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje novinara, nakon obraćanja javnosti u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Kako je rekao Vučić, "svaki domaćin i otac bi mu ili zviznuo šamarčinu ili nešto drugo".

"Ali, ja to ne mogu da uradim, jer sam predsednik Srbije. Ja to ne mogu ni da kažem. To samo govori o njegovom (Kurtijevom) nevaspitanju i niočemu više", rekao je Vučić .

On je dodao da ne provodi dovoljno vremena sa svojom kćerkom i izrazio želju da po tom pitanju bude malo bolji u narednom periodu.

U šali je dodao da sebi po tom pitanju liči na oca iz filma "Mi nismo andjeli 2" ili Roberta De Nira iz filma "Fokerovi".

Vučić je istakao da to što mu je Kurti pominjao kćerku nikome ne bi prijalo, kao i što njemu ne prija što pojedini govore gluposti da je njegov sin Danilo Vučić menadžer fubalerima, a da je njegov brat vlasnik 100 kafana, iako nije vlasnik nijedne kafane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: