Mediji: Meta bio dečko voditeljke, veze sa kriminalom

Džip koji je eksplodirao nedaleko od stadiona Crvene zvezde u vlasništvu je Beograđanina Dragana Milića.

Izvor: Tanjug

Subota, 01.09.2018.

10:41

Mediji: Meta bio dečko voditeljke, veze sa kriminalom
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić, pišu beogradski mediji, navodeći da se veruje da je meta bio Aleksić.

Aleksić se dovodi u vezu sa kriminalnim poslovima, piše "Blic", dodajući da se on na neko vreme zbog neraščišćenih računa sklonio iz zemlje i zbog toga se sumnja da mu je ovo bilo upozorenje.

Kako piše list, Aleksić je od ranije poznat policiji i svojevremeno je bio i na spisku bezbednosno interesantnih osoba kojima je bio zabranjen ulazak u Srbiju.

I "Kurir" piše da je, prema nezvaničnim saznanjima, Aleksić bio meta napada i da je on kum Dragana Trišića Triše, koji je ubijen u martu ove godine, u Žarkovu.

Voditeljka je posle eksplozije izjavila da joj je teško i da ne zna šta se dešava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: