Uhapšena dvojica Nišlija, policija našla drogu i oružje

Niška policija zaplenila više od deset kilograma opojnih droga i dva pištolja i uhapsili V.P. (23) i S.T. (26), obojicu iz okoline Niša.

Izvor: Tanjug

Petak, 31.08.2018.

10:49

Uhapšena dvojica Nišlija, policija našla drogu i oružje
Ilustracija: Thinkstock

Sumnja se da su uhapšeni izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa porodične kuće V.P. pronađeno je 169 paketa sa 9,5 kilograma marihaune, dva paketa heroina težine 10,37 grama, automatski pištolj marke „škorpion“ sa pet metaka i pištolj sa prigušivačem, dok je iza kuće pronađena zasađena stabljika kanabisa težine oko 800 grama.

Takođe, u kući S.T. policija je pronašla 5,71 gram heroina, tabletu MDMA, dva metka za pištolj i svesku sa evidencijom duga konzumenata opojnih droga.

U pakovanju opojnih droga osumnjičenima je pomagao dvadesettrogodišnji muškarac iz okoline Niša, protiv kojeg će po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog saizvršilaštva u izvršenju ovih krivičnih dela.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, saopšteno je iz niškog MUP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: