Pretučen novinar BN-a Vladimir Kovačević

Novinar bijeljinske televizije BN Vladimir Kovačević fizički je napadnut u Banjaluci, a zbog nanetih povreda završio je u Hitnoj pomoći.

Izvor: Beta

Nedelja, 26.08.2018.

22:48

Pretučen novinar BN-a Vladimir Kovačević
Foto: EPA-EFE/Sascha Steinbach

"Pre 20 minuta, dok sam se vraćao s posla, dva momka su me zaskočila i premlatila šipkama na razvlačenje", napisao je Kovačević na svom Tviter profilu.

Objavio je i svoju fotografiju, na kojoj se vide krvavi zavoji na glavi.

Kovačević je večeras na banjalučkom Trgu Krajine pratio skup "Pravda za Davida" sa kojeg svako veče ima direktno uključenje u Dnevnik televizije BN.

Mladić David Dragičević (21) nestao je u noći 18. marta, a njegovo telo pronađeno je 24. marta na ušću Crkvene u Vrbas kod tvrđave Kastel.

Roditelji Davida Dragičevića tvrde da je on otet, mučen i da su ga ubili pripadnici policije Republike Srpske. Mirni skupovi građana "Pravda za Davida", na kojima se traži otkrivanje ubica i nalogodavaca ubistva mladića, održavaju se u Banjaluci svake večeri od 26. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: