Dvojica mladića iz SRB pretučena u CG, uhapšen osumnjičeni

Službenici MUP Crne Gore su u Baru lišili slobode lice koje se sumnjiči za nanošenje teških telesnih povreda dvojici mladića iz Rume, saopštio je MUP Crne Gore.

Izvor: B92

Petak, 24.08.2018.

00:35

Dvojica mladića iz SRB pretučena u CG, uhapšen osumnjičeni
Foto: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Brzom akcijom službenika Centra bezbednosti Bar slobode je lišen V.P. (19) iz Bara koji se sumnjiči da je u Sutomoru počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

Dežurna služba Centra bezbednosti Bar je dobila obaveštenje od hitne medicinske pomoći da je u njihove prostorije, u pratnji drugova, u nesvesnom stanju doveden N.S. (19) iz Rume, i da je telesne povrede zadobio u alkoholisanom stanju, odnosno da se samopovredio prilikom pada, saopštio je MUP Crne Gore.

Zbog težine zadobijenih povreda ovo lice je upućeno u Opštu bolnicu u Baru, a nakon toga na dalju hospitalizaciju u Klinički centar Crne Gore.

Službenici barske policije odmah su izašli na lice mesta i na osnovu preduzetih mera i radnji na osnovu prikupljenih dokaza, i obaveštenja prikupljenih od građana, došli do saznanja da je reč o prikrivanju krivičnog dela od strane oštećenih lica.

G.S. (19) iz Rume, koji je poznanik oštećenog N.S, takođe je zadobio tešku telesnu povredu u vidu frakture vilice, a ovom licu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Baru.

Osumnjičeni V.P. je juče, 23. avgusta, oko 05.15 časova u Sutomoru, kako se sumnja, bez povoda i ničim izazvan fizički nasrnuo na oštećenog G.S., kojeg je tom prilikom udario zatvorenom šakom u predelu glave, nanoseći mu teške telesne povrede u vidu frakture donje vilice.

On je nakon toga, sumnja se, fizički nasrnuo na N.S kojem je zadao udarac na isti način u predelu glave.

Oštećeni N.S. je tom prilikom od posledice udarca pao i udario glavom o betonsku podlogu.

U daljem izvršenju dela osumnjičenog su sprečili Đ.S. i J.M, koji su bili sa njim u društvu.

Oštećena lica ovaj događaj nisu prijavila policiji, već su se uputila u iznajmljeni smeštaj gde su boravila, da bi nakon nekoliko sati primetili da je oštećeni N.S. zapao u stanje tzv. kome, kada su ga odveli u HMP na ukazivanje lekarske pomoći.

Od momenta saznanja celokupni sastav barske policije bio je angažovan na utvrđivanju okolnosti navedenog događaja i identifikaciji lica koja su počinila ovo krivično delo.

Tom prilikom, identifikovana su još dva lica koja su bila u društvu osumnjičenog, Đ.S. (20) i J.M. (20), oba iz Bara, koji neće biti obuhvaćeni krivičnom prijavom.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i državni tužilac u

Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se V.P. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasliničko ponašanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: