Noć u Beogradu: Dve saobraćajke, troje povređeno

U Beogradu su se prošle noći dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su povređene tri osobe, rečeno je jutros u gradskoj službi Hitne pomoći.

Izvor: Beta

Utorak, 21.08.2018.

07:15

Noć u Beogradu: Dve saobraćajke, troje povređeno

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Višnjičkoj ulici oko 21 časa, povređena su dva muškarca koja su zbrinuta i prevezena u Urgentni centar, rekao je agenciji Beta portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Prema njegovim rečima u saobraćajnoj nesreći u Ulici vojovode Stepe, oko 22.40 povređen je mladić koji je takođe posle ukazane pomoći prevezen do Urgentnog centra.

Lekari su imali ukupno 100 intervnecija, od kojih 21 na javnim mestima. Pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici i astmatičari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: