Niš: Predozirani mladić nađen mrtav na klupi kod igrališta

Mlađi muškarac preminuo je u subotu na klupi pored dečijeg igrališta u niškom naselju Nikola Tesla.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 20.08.2018.

11:20

Niš: Predozirani mladić nađen mrtav na klupi kod igrališta
Foto: B92.net

Kako javlja dopisnik TV B92, mladić je bio registrovani narkoman, a njegovo beživotno telo našla su dva prolaznika koji su pozvali Hitnu pomoć i policiju. Oni su dolaskom na lice mesta međutim mogli samo da konstatuju smrt.

Meštani tog dela niša kazali su ranije agenciji Beta da se prostor na kom je nađen mrtav mladić koristi za okupljanje mladih ljudi za koje svi osnovano sumnjaju da koriste narkotike.

"Tu su nekada bile klupice i stolovi, bio je pravi mali parkić u kome su se deca igrala. Sad su ostale samo ruševine", izjavila je B.K.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili da je po prijavi građana, u naselju Nikola Tesla u subotu u 18.40 časova zatečeno beživotno telo muškarca starog 35 godina.

"Mladić je identifikovan i prebačen na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije. Nema okolnosti koje bi ukazivale na nasilnu smrt", istakli su u niškoj policiji.

Više javno tužilaštvo obavešteno je o tom događaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: