Nakon potopa u Kosovskoj: Bageri došli, otkopali i otišli

Nakon pravog potopa u Kosovskoj ulici koji se dogodio u nedelju zbog pucanja cevi, bageri došli, iskopali rupu i otišli.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.08.2018.

10:03

Nakon potopa u Kosovskoj: Bageri došli, otkopali i otišli
Foto: B92

Kako je javio reporter B92, voda je izbija u dužini od 50 metara uz trotoar. Na lice mesta tek kasnije izašle su nadležne službe, ali kvar nije otklonjen. Naime, bageri su otkopali rupu i otišli.

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević kazao je jutros za TV Prva da će se havarije sa vodovodnim i toplovodnim cevima dešavati sve dok se ne obnovi kompletna komunalna infrastruktura koja je stara više od 40 godina, a rok trajanje je 25 godina.
Foto: B92
Nikodijević je rekao da je sanirana havarija na vodovodnoj cevi u Kralja Milana, a da će u narednih 48 sati biti sanirani kvarovi u Kosovskoj ulici , ali i na Ustaničnoj prema Malom Mokrom Lugu.

"Dok god ne budemo obnovili celokupnu komunalnu infrastrukturu dolaziće do havarija, jer su cevi stare više od 40 godina, a garantni rok nije toliki", rekao je Nikodijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: