Milena Ivanović: Možda moja istraga bude uspešnija

Supruga ubijenog Olivera Ivanovića Milena Ivanović navela je vodi sopstvenu istragu o zločinu, da ima određene informacije, ali da o njima još neće govoriti.

Izvor: Prva

Ponedeljak, 20.08.2018.

09:39

Milena Ivanović: Možda moja istraga bude uspešnija
screenshot/Prva

Milena Ivanović je navela da je strašna činjenica da još nisu nađeni odgovorni, kao i da je mislila da će istog dana kada se dogodilo ubistvo biti i nađeni nalogodavci i počinioci.

“Posle sedam meseci mi nemamo nikakvu informaciju o tome. Nikakvih naznaka. Ja vodim sopstvenu istragu. Prikupljam informacije i od Albanaca, i od Srba i stranaca. Imam prijatelje koji mi pomažu da do nekih informacija dođem. Možda moja istraga bude uspešnija od ovih zvaničnih, jer je moj motiv sigurno veći”, navela je ona za Prvu televiziju.

Kako dodaje, boli je svaka spekulacija, kao i to da ljudi koriste ubistvo da bi sebe afirmisali.

“Oliver zaslužuje jednu dostojanstvenu borbu za pravdu. Smatram da svaka deziformacija može da donese više štete nego koristi. Želim da verujem u to da će se jednog dana otkriti počinioci. Ja verujem da neka pravda postoji, na ovom svetu ne postoje tajne, ne možete da sakrijete sve što biste želeli da sakrijete”, dodala je ona.

Kako kaže, nakon što je Oliver izašao iz zatvora, borila se za to da se skloni iz politike i da odu sa Kosova.

“On nije hteo to. Sa mnom nije razgovarao o pretnjama, a bilo je svega i svačega, paljenja automobila, upadanja u stan… Samtrala sam da ne treba da znam stvari koje bi mogle da me uplaše. Da sam mogla da pretpostavim da će se ovo desiti, nema cene koja bi me sprečila da ga sklonim sa Kosova”, navela je Milena Ivanović.

Da podsetimo, Milena Ivanović govorila je za Prvu televiziju pre nekoliko dana o istrazi koju vodi, kontaktima sa Aleksandrom Vučićem i poslu u kabinetu Ane Brnabić. Opširnije OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: