Na granicama haos, na Batrovcima čekanje sedam sati

Najopterećeniji su autoputevi u smeru ka Hrvatskoj i Mađarskoj, dok se veći broj vozila beleži na putevima ka Makedoniji, Bugarskoj ali i Crnoj Gori.

Izvor: B92

Subota, 18.08.2018.

18:47

Na granicama haos, na Batrovcima čekanje sedam sati
screenshot/Prva

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš, na izlazu, vozila čekaju oko četiri sata, a na GP Horgoš-2 i Bački Vinogradi, na izlazu oko dva sata.

Iz AMSS vozačima savetuju da koriste alternativne GP sa Mađarskom, kao što su GP Kelebija i Bački Breg, koji su otvoreni 24 sata, a na kojima se zadržavanja kreću u intervalima od pola sata do sat.

U pravcu ka Hrvatskoj, na GP Batrovci, na izlazu zadržavanja su oko sedam sati, međutim i međuzona između Srbije i Hrvatske je puna, što produžava vreme čekanja.

Na GP Šid i Sot, na izlazu čeka se oko sat vremena. Alternativni GP sa Hrvatskom su Bačka Palanka, Ljuba ili Bogojevo, a na kojima trenutno nema dužih zadržavanja.

Na GP Preševo na ulazu u zemlju čeka se od pola sata do sat, a isto vreme čekanja očekuje vozače, takođe na ulazu u zemlju iz pravca Bugarske na GP Gradina.

Na GP prema Crnoj Gori pojačan intenzitet saobraćaja sa zadržavanjima do pola sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: