Podignuta optužnica protiv brazilskog "doktora bam bam"

Brazilsko tužilaštvo podiglo optužnicu za ubistvo protiv plastičnog hirurga Deniza Cesara Baroša Furtada zbog smrti pacijentkinje.

Izvor: Tanjug

Petak, 17.08.2018.

08:35

Podignuta optužnica protiv brazilskog
Foto: Tanjug/AP

Furtado, poznat u Brazilu kao "Doktor bam bam", što je brazilski sleng za pozadinu, uhapšen je u julu u Rio de Žaneiru, prenosi AP. Kako se navodi, optužnica je podignuta protiv Furtada, njegove majke i devojke.

Policija je saopštila da je Furtado radio intervenciju uvećanja zadnjice kod menadžerke jedne brazilske banke u njenoj kući, i da je ona još tokom intervencije počela da se oseća loše, zbog čega ju je Furtado odveo u obližnju bolnicu gde je preminula posle nekoliko časova.

Tužilaštvo je ocenilo da je Furtado izvodio "rizičan manevar" dajući joj veću dozu inekcije polimerilmetakrilata tokom procedure nego što bi trebalo.

Furtado je odbacio sve optužbe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: