Dvojica paraglajdera poginula kod Kruševa

Dvojica paraglajdera, Britanac i Ukrajinac, poginula su kod Kruševa, prenelli su makedonski mediji pozivajući se na lokalnu policiju.

Izvor: B92

Petak, 17.08.2018.

23:35

Dvojica paraglajdera poginula kod Kruševa
Foto: Thinkstock

Nesreća se desila kod mesta Mečkin kamen, ubrzo pošto su dvojica paraglajdera poletela.

Prema kruševskoj policiji, jedan paraglajder je poginuo odmah, a drugi je podlegao teškim povredama u bolnici u obližnjem Prilepu.

Istraga sumnja da je jedan paraglajder doživeo moždani udar, posle čega je u vazduhu sa sobom povukao drugog, ali nisu objavljene precizne informacije o nesreći koja se dogodila oko 12.40.

Gradić Kruševo je popularan među paraglajderima i u tom delu Makedonije se svake godine održava državno i evropsko prvenstvo, a ove godine su i pripreme za Svetsko prvenstvo 2019.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: